Veel meer dan een bedrijf!

De aandacht die we aan de medewerker geven is net zo belangrijk als het werk wat er geleverd moet worden. Elk teamlid heeft bewust gekozen voor SAV omdat hij / zij opzoek was naar werk waarin ze hun talent kwijt konden bij een echt bedrijf.

“Bij SAV zien wij eerst de persoon en gaan samen opzoek waar zijn talent ligt!”

Leonard Koppelaar

directeur

Naast de zakelijke werkzaamheden binnen SAV staat hij nog graag op de werkvloer. Hij stimuleert het team en zet ze in hun kracht zodat ze het maximale uit zichzelf weten te halen. Daarnaast begeleidt hij teamleiders tot volwaardige medewerkers die hem kunnen gaan vervangen.

Lizette Koppelaar

werktraject coördinator

Zij is de duizendpoot van SAV.  Op vele gebieden is ze actief. Van netwerken, administratie tot het ontwikkelen van nieuwe activiteiten die altijd passen binnen de mogelijkheden van de deelnemer/ werknemer. Wil je komen werken, samenwerken of innovatieve uitdagingen aangaan dan ben je bij haar aan het goede adres!

Teamleider

Samen met het team van de dag zorgt hij er voor dat het werk gedaan wordt. Hij is een onderdeel van het team en stuurt ze aan waar nodig is. Daarnaast is hij de rechterhand van Leonard en vervangt hem op de werkvloer en bij nevenactiviteiten.