Recycle SAV

Dat recyclen geld bespaart en goed is voor het milieu, wist je waarschijnlijk allang. SAV werkt hier graag in mee. Door jaren hierin bezig te zijn is SAV onmisbaar voor mens, portomonee en milieu.  De foto’s laten zien wat deze aanpak inhoudt en een verrijking is voor ons bedrijf.

Wat is recycling?

Recycling is het opnieuw gebruiken van materialen en producten.

Hoe werken wij?

We knappen ook oude fietsen en computers op vanuit hergebruik. Deelnemers leren hoe ze kapotte fietsen repareren en restaureren oude fietsen. SAV werkt met personen die werken vanuit hun mogelijkheden en op deze manier een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Op deze manier dragen zij bij aan het minder belasten van het milieu, het verkleinen van onze footprint en het verkleinen van de afvalberg.

SAV fietswerkplaats werkt samen met stichting Leergeld Oosterschelde regio

Borselse zwerffietsen krijgen tweede leven via Sleutelen aan Vermogen 

Regelmatig komt het voor dat ‘zwerffietsen’ uit de gemeente Borsele niet worden opgehaald door de eigenaar. Deze fietsen krijgen vanaf nu een tweede leven bij kinderen uit gezinnen met geldzorgen in de Oosterschelderegio. Daarvoor worden de fietsen eerst opgeknapt door medewerkers van de sociale onderneming Sleutelen Aan Vermogen (SAV) in Goes.

Wethouder Marga van de Plasse: “Als gemeente vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een zinvolle werkplek of een opstap naar de reguliere arbeidsmarkt zoals bij de sociale onderneming SAV. Want het is voor iedereen belangrijk om een werkplek te hebben waar je het naar je zin hebt en je talenten kan inzetten. Nadat de medewerkers van SAV de fietsen hebben opgeknapt, komen ze via Stichting Leergeld terecht bij kinderen uit gezinnen met geldzorgen in de Oosterschelderegio. Door hen onder andere een fiets te geven, zorgt de stichting dat deze kinderen dezelfde kansen krijgen als leeftijdsgenoten. Een betere bestemming voor deze fietsen kan ik niet bedenken. We vinden het heel belangrijk dat iedereen kan meedoen en we zijn blij dat we hier op deze manier een klein steentje aan bij kunnen dragen!”

Een tweede leven voor zwerffietsen

Heeft u ook een fiets staan die u niet meer gebruikt en wilt u die ook via SAV aan een kind geven dat opgroeit met geldzorgen? Neem dan contact op met de gemeente Borsele via 0113-238383. Dan zorgen wij dat de fiets bij SAV terechtkomt.

Fietsen repareren, hergebruiken, demonteren.

In de fietswerkplaats vinden er verschillende werkzaamheden plaats.

  • reparatie van fietsen van klanten
  • opknappen van oude fietsen
  • verkoop van opgeknapte fietsen voor alle leeftijden
  • demonteren van oude fietsen en het gescheiden aanbieden van oude metalen.

SAV-PC

Bij SAV-PC maken we van oude pc’s die bij ons worden aangeboden weer een frisse machine die, na installatie van nieuwe onderdelen, een 2e ronde mee kan. De producten die ons pand verlaten zijn  helemaal nagekeken, we zorgen ervoor dat ze probleemloos werken, lekker snel zijn, en helemaal up to date zijn voor hedendaagse werkzaamheden. Door onze kosten laag te houden kunnen we de aangeboden apparatuur ook nog eens gunstig geprijsd aanbieden!

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt kom dan gerust eens vrijblijvend langs of kijk op onze verkoopkanalen.

Bekijk ons aanbod