Recycle café SAV

Dat recyclen geld bespaart en goed is voor het milieu, wist je waarschijnlijk allang. Maar wist je ook dat je op een creatieve manier kunt recyclen en zo zelf leuke, unieke items kunt maken? Je kunt zoveel leuke dingen doen met oude meubels of met oude materialen die je weer omtovert tot een mooi product. Je zult versteld staan van de leuke ideeën de medewerkers hebben wanneer ze iets ouds op de kop tikken en hier weer iets nieuws van maken. Ben jij ook zo’n creatieveling? Hou je van mooie spullen voor interieur? Neem maar eens een kijkje op de facebookpagina van dit werkbedrijf of kom naar woonwinkel TMC waar u onze producten in de showroom kunt vinden.

Wat is recycling?

Recycling is het opnieuw gebruiken van materialen. En dat is weer iets anders dan hergebruik, waarbij het product in zijn geheel opnieuw wordt gebruikt. Bij recycling wordt het product verwerkt, zodat er iets nieuws van gemaakt kan worden. Grondstoffen die vaak worden gerecycled, zijn glas, plastic, hout, stof en papier. Er zijn twee manieren om grondstoffen te recyclen:

  • Recycling voor een soortgelijk doel
  • Recycling voor een ander doel

Hoe werken wij?

Daarnaast werken we met het opknappen van oude fietsen en computers ook vanuit hergebruik.  U kunt hieronder daar meer over lezen. SAV werkt met personen die werken vanuit hun mogelijkheden en op deze manier een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Op deze manier dragen we bij aan het minder belasten van het milieu, het verkleinen van onze footprint en het verkleinen van de afvalberg.

Unieke upcycled producten

Via onze Facebook pagina kun je onze producten bekijken en kopen!

Bekijk onze producten

Fietsen repareren, hergebruiken, demonteren.

In de fietswerkplaats vinden er verschillende werkzaamheden plaats.

  • reparatie van fietsen van klanten
  • opknappen van oude fietsen
  • verkoop van opgeknapte fietsen voor alle leeftijden
  • demonteren van oude fietsen en het gescheiden aanbieden van oude metalen.
Bekijk onze fietsen

SAV-PC

Bij SAV-PC maken we van oude pc’s die bij ons worden aangeboden weer een frisse machine die, na installatie van nieuwe onderdelen, een 2e ronde mee kan. De producten die ons pand verlaten zijn  helemaal nagekeken, we zorgen ervoor dat ze probleemloos werken, lekker snel zijn, en helemaal up to date zijn voor hedendaagse werkzaamheden. Door onze kosten laag te houden kunnen we de aangeboden apparatuur ook nog eens gunstig geprijsd aanbieden!

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt kom dan gerust eens vrijblijvend langs of kijk op onze verkoopkanalen.

Bekijk ons aanbod